De Vlaamse Gaai heeft een persoonlijke sfeer

De Vlaamse Gaai is gezellig en persoonlijk ingericht. De woning bevat 3 slaapkamers, waarvan één op de benedenverdieping. De woning wordt verwarmd via centrale verwarming en is berekend op 6 personen.

In de woning is voldoende serviesgoed aanwezig. Verder zijn onder andere aanwezig: een wasmachine, een droger, een vaatwasmachine, een koelkast met diepvriesvak, een combi-magnetron, een koffiezetapparaat (filter), een waterkoker, een gaskookplaat, een mixer, pannen, een gourmetstel en een televisie. Er zijn geen (keuken)handdoeken aanwezig. Hiervoor dient de huurder zelf te zorgen.

Zowel op de begane grond als op de bovenverdieping is een toilet aanwezig. In de badkamer (begane grond) bevinden zich een ligbad, een aparte douchehoek en een wastafel. In de slaapkamer beneden bevinden zich 2 bedden van 200 bij 80 cm.

Boven staat 1 bed van 160 bij 200 cm. In de andere slaapkamer boven staan 2 bedden van 210 bij 80 cm. Er zijn zowel één- als tweepersoonsdekbedden aanwezig. Op de beide slaapkamers boven is een wastafel aanwezig.

Daarnaast staan er op de terrassen een lounge set en een grote picknicktafel. In het hokje is er plaats voor fietsen en staan nog een paar tuinstoelen..

Vanaf €450,- per week (laagseizoen) kunt u ons 6 persoons huis huren met alles erop en eraan.